Home » Studioregels

Studioregels Algemeen:

Om verschillende redenen is het noodzakelijk om regels op te stellen in de studio. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en ons op een zo prettig mogelijke manier te laten werken, willen wij u vragen onderstaande studioregels goed door te nemen.
 

Tegoedbonnen:

tegoedbonnen zijn een half jaar geldig.

voor de einddatum van de tegoedbon moet er een afspraak gemaakt zijn voor een plaatsing van een tattoo.

na dat half jaar is de bon niet meer geldig. ( mits er iets is wat totaal niet in de hand ligt. dan kan de tattoo-shop het verlengen met maximaal een half jaar )

mits het dan ook kan worden aangetoond.

betaling ontvangen van tegoedbonnen worden niet terug betaald. 

 

Foto's maken:
Het is toegestaan om foto's te maken tijdens de behandeling. Wel vragen wij dit in overleg te doen. Het is echter wel ten strengste verboden om foto's te maken van de beschikbare tattoo voorbeelden in de studio. Hierop rust een copyright.
 
Let op!

Waarschuw altijd wanneer er een foto wordt gemaakt met een flitser. Het kan zijn dat er een schrikreactie ontstaat waardoor de tatoeëerder kan uitschieten.
 
Huisdieren:
Er mogen geen huisdieren mee naar binnen (ook niet heel even )dit i.v.m. hygiëne voorschriften.
 
Roken:
Het is niet toegestaan om binnen de behandelruimte te roken.
 
Eten en drinken:
In de studio mag gegeten worden, behalve in de behandelruimte. Wij vragen wel met nadruk om kruimels en afval in de daarvoor bestemde pedaalemmer te gooien. Het eten van patat, ijs, en het nuttigen van Alcohol is ten strengste verboden.
 
Een vriend of vriendin meenemen op je afspraak?
Er mag maximaal 1 persoon extra mee op je afspraak. Deze persoon mag niet in de behandelruimte. Meer mensen in de studio geeft meer afleiding voor iedereen. Wij willen graag in alle rust met onze klanten kunnen werken en communiceren indien noodzakelijk. In veel gevallen worden de behandelde klanten alleen maar afgeleid en dit resulteert in het bewegen van de klant.
 
Kinderen beneden 12 jaar:
Wanneer u snel een afspraak wilt maken, dan kunt u onder uw toezicht een kind meenemen naar de studio. Wij vragen u als ouder hierin verantwoordelijkheid te nemen en uw kind aan de hand en vooral rustig te houden.

Wij vragen met nadruk aan de ouders met kinderen om snoepgoed en etenswaar bij kinderen even uit te stellen tot na het bezoekje. Het gebeurt te vaak dat er na het bezoek van ouders met jonge kinderen etensresten e.d. achter blijven. Wij willen zo schoon mogelijk werken en vragen daarvoor uw begrip.