Home » Afspraak maken

Je wilt graag een afspraak maken?
Om een afspraak te kunnen maken moeten wij eerst het uiteindelijk ontwerp hebben dat jij graag wilt. Het formaat moet bekeken worden en eventueel kunnen wij je hierin nog iets adviseren. Wanneer alles bekend is, pas dan kunnen wij een definitieve prijs en tijdsduur bepalen in onze agenda.

Een afspraak maken via de mail is voor ons erg lastig, dit omdat wij niet op de huid kunnen kijken of het daadwerkelijk past of mogelijk is. Alleen wanneer je erg ver van de studio vandaan woont, doen wij ons uiterste best om het toch via de mail / whatsapp te proberen.

Aanbetaling:
Wanneer je bij ons een afspraak wilt laten inboeken, dan vragen wij hiervoor een aanbetaling. De aanbetaling is een deel van de totale kosten, het overige deel betaal je op de dag van de plaatsing. De aanbetaling is afhankelijk van de totale kosten van je tattoo.

Tot een bedrag van 100 euro, betaal je 50 euro aan
Tot een bedrag van 200 euro, betaal je 75 euro aan
Tot een bedrag van 300 euro, betaal je 100 euro aan

Kunt u op de dag van de tatoeage niet aanwezig zijn,
dan bent u de aanbetaling kwijt. mits u 24 uur van te voren aangeeft tot u niet kan komen.
Afspraak afbellen binnen kantoor uren.
(na kantoor uren wordt niet opgenomen)

Voorbeeld: u heeft op een woensdag een afspraak om 11:00 dan dient u dinsdag voor 11:00 's morgens af te bellen.

Toestemmingsformulier:

Wij werken volgens de regels van de GGD en moeten iedere klant een toestemmingsformulier laten ondertekenen. En op de hoogte brengen van de nazorg en de risico's van de tatoeage

Nog geen 16 jaar?
Wanneer je tussen de 12 en 16 jaar bent en wilt graag een afspraak maken, dan vragen wij om je ouder of verzorger mee te nemen naar de studio. Wij hebben van beide personen een geldig id-bewijs nodig om toestemming te verlenen aan een minderjarige. Wanneer het toestemmingsformulier is ondertekend door de ouder of verzorger kan een afspraak worden ingeboekt.